ID работы: 11659435

Süreyyanın aşkı

Другие виды отношений
R
В процессе
2
автор
Пэйринг и персонажи:
Размер:
планируется Макси, написано 24 страницы, 13 частей
Описание:
Посвящение:
Публикация на других ресурсах:
Разрешено в любом виде
Поделиться:
Награды от читателей:
2 Нравится 3 Отзывы 1 В сборник Скачать

8.bölüm. Siz hamilesiniz.

Настройки текста
Levent ikimiz çok zamandan beri bu kadar yanlız vakit geçirmemişiz. Sonra da odamıza geçtik . Orda da Elaya bakıp konuştuk. Levent bana çok yakın geldi. O yakınlayanda biz değil gözlerimiz konuşuyor gibi görünüyordu. Teşekkür etti bana. Aşk ne olduğunu anlattığım için. Ama ona da teşekkür ederim. Ben ona anlatsam o bana yaşattı. Yakın geldiğinde gözlerinden güneşi gördüm . O güneş beni gördükten sonra yanıyordu. Benim yüzümdü elleriyle karmadı ve benim dudağımdan öptü. Çok mutluyduk. İnsan bu hayatta biri için yaşıyor. Onu gördükten sonra nefes alıyor ,yaşıyor . O hayatının anlamı oluyormuş. Sabah gözlerimdi açsam yanımda Levent yok . Bana belki de mutfakta sürpriz yapıyordur diye mutfaktı baksam orda yokmuş. Aradım. Telefonu kapalıymış. Bana dün mesaj göndermiş. Yani ses... Açtım. "Aşkım özür dilerim. Sana bir şey söylicem ama bana kızıcaksın biliyorum. Ama benim gitmem gerekti. Bu benim hayatım oyunca en önemliydi. Ben İzmire gittim. 10günden sonra gelicem. Merak etme eğer aradığında cevap vermesem. Aşkım ben sizi çok seviyorum . Elaya iyi bak konuşuruz." demiş. Ne işi var ki çok önemli. Elale yemek yedik. Ama yemek de istemedim. Bir şey oluyordu bana. Ama ne ben de bilmiyorum. Ne olsa da aşkım iyi olsun. O bana yeter. Sonra Ela ikimiz kendi evimize gittik. Moralim çok bozuk hâlâ. Evde Elaya Cansu baktı. Kendimi iyi hissetmedim. Cansu kızım benim mutlu olmam için her şeyi yaptı. Beni gülümsetti ama benim dünyama bir şey oluyordu. Üç-dört günüm öyle biri birine benzeyen günler oldu. Nasıl gittiğini bile bilmiyorum . Bugün yeni gün. Güneş çıkmış. Kızım Cansu odama girdi: -anne nasılsın? Kaç gündür sana bir şeyler oluyor. Hastaneye mı gitcek acaba? -iyiyim canım. Çok iyiyim kızım. Sen bana bir şey söylemek istiyor musun? - anne bak sen benim için çok önemlisin. Sen her zaman iyi ol canım. Bugün anne Keremin ailesi beni isteyeni geliyorlarmış. -öyle mı? Ama Levent yok ya kızım. -onunla konuştum anne akşama geliyor. - Tamam kızım , kalk o zaman hazırlanayım. -oo, neleri konuşuyorsunuz siz? Niye hazırlanıcaksınız?(Begüm) -Keremin ailesi bugün beni isteyeni gelicekler abla. Bunu konuşuyorduk. - Tamam ne olsa da siz hazırlanın benim işim gücüm var.( Begüm) Kalktık. Kahvaltı yaptık. Dışarıya çıktık. Sonra eve gelip akşama tatlı bir şeyleri hazırladık. Kızım çok mutlu. Nasıl akşam olduğunu anlamamışız. Çok heyecanlıyız. Levent hala gelmedi. Begüm da gelmedi. Bekledik. Kerem ailesi ile geldiler. Oturdular. Konuştuk. Kapıyı biri çaldı. Cansu çok heyecanlı ben açarım diye gidip açtı. Sevgilimmiş. Kalktım da ona çok sarıldım. Gözlerimden yaş cıktı. Bu kadar ondan uzak olmamışım. Oturduk. Cansu kahve hazırlap getirdi . İçtik. Keremin babası sözün başladı. -Evet Süreyya hanım Levent bey herkez burda olsa sözümüzü başlayalım.Allah'ın izni peygamberin kavliyle sizin kızınız Cansuyu oğlumuz Kereme istiyoruz. (Yılmaz) Levente baktım da sen söyle sen de onun babası sanılacaksın dedim. -Ne dicez evlatlarımız birbirini görmüşler, sevmişler. Bize de onları birlikte yapmak kalıyor . Verdik kızımızı. (Levent) Çok duygulandım. Onlara yüzükleri ellerine saldık. Sözlendiler. Kızım çok mutlu. Hep öyle Keremle mutlu olmasını çok istiyorum. Sözlendikten sonra yine konuştuk . Bir vakitte kapıyı biri çaldılar . Zeliha kapıyı açtı. Begüm gelmiş. Yanlız değilmiş. Şok olduk hepimiz . Ercanlaymış. Olivada çalışan Cansuyun arkadaşıylaymış onun elini tutup eve girdi. Bana bu vakitte gazeteci Nergiz hanım aradı. Açtım. "Merhaba Süreyya hanım. Sizin hakkında haberler çıkmış. Tanı açar mısınız " -dedi gidip açtım. "Kendisinden 15 yaş küçük adama aşık olan Süreyya Koran. Levent Karatay kim? Herkeze buzlar kraliçesi diye tanılan yüksek sosyetenin ünlü kadını Süreyya Koran kendisinden 15 yaş küçük ünlü avukat Levent Karatayla aşk duygularını yaşıyorlar. Söylesek Levent Karatay Süreyya Kiranın vakıfındaki avukatı. Kim bilir belki de Süreyya Koran eski eşi Metin Koranı bu avukatla aldatırmıştır. Bu yüzden onlar boşana bilirler mi? Bunu yine biz sonraki haberimize çıkarıcaz"- Bu habermis. Herkez yanımdaydı. Bu haberi duyduktan sonra kendimi kaybetmişim. Gözlerimdi açsam hastanede olduğumuzu fark ettim.Hiç bir şey istemedim. Yanımda doktor. Bana söylüyormuş. -Iyi misiniz Süreyya hanım. -Evet iyiyim. Bana ne oldu. Niye ben burdayım . -Sizi buraya yakın insanlarınız getirdi. Kendinizi kaybetmişsiniz? -Levent nerde? Herkez nerde? Çıka bilir miyim. Kendimi iyi hissediyorum gerçekten. -Tabi ıyi hissetmeniz lazım. Size bir iyi haberim var. Tebrik ediyorum sizi Süreyya hanım siz hamilesiniz.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.