ID работы: 11659435

Süreyyanın aşkı

Другие виды отношений
R
В процессе
2
автор
Пэйринг и персонажи:
Размер:
планируется Макси, написано 24 страницы, 13 частей
Описание:
Посвящение:
Публикация на других ресурсах:
Разрешено в любом виде
Поделиться:
Награды от читателей:
2 Нравится 3 Отзывы 1 В сборник Скачать

5.bölüm . Benimle evlenir misin Süreyya.

Настройки текста
Примечания:
Bu iki hafta içinde yine de Leventi çok sevdiğimi anladım.Elaya babana gidiyorum sonra gelicem diye Cansuya bıraktım kendim Levettin evine gitmeye hazırlanıp ondan özür dileyin diye seçtim. Leventtin evine vardım. Çok kapısını çaldım. Bir vakitte ben hiç görmeyen, tanımayan Levent çıktı. Hiç bir şey demesten odasına çıkıp gitti. Çok şaşırdım. Kapını kapattım . Bugün ne kadar Leventti sevdiğimi ,çok özlediğimi gösteriyim diye seçtim. Sevgilimin ben gelsem de bana bakmastan söylemesten odasına girip gitmesi beni çok düşündürdü. Ben tanıdığım Levent bu değildi. Sevgilimi tanıyamadım.Bu benim günahım dedim da odasına girdim ona çok sarıldım. Çok özlediğimi ,sevdiğimi söyledim. O da beni ateş gibi yanan gözleriyle bakıp özlediğini, çok sevdiğini söyledi. Biri -birimize çok sarıldık. Ben bugün kendimi tutmadın. Sevgilimi çok istedim ,ona baktığımda naptığımı bile bilmedim. Bugünkü gece özel gece oldu. Levent de beni istediğini her zaman biliyordum. O beni bekledi. O da benden özür diledi. Bensiz yaşamadığını söyledi. Ben de onsuz hayatımı düşünemiyorum. Bundan sonra küçük şeylere kavga etmicez diye kendimize söz verdik. Ben bugünkü geceye hiç üzülmicem ,düşünmicem. Çünkü ben istedim,yaptım. Önce ben korkuyorum. Başkalar ne der diye. Ama şimdi hiç kimseden, hiç bir şeyden korkmuyorum. Sevgilimle birlikte olduğuma çok mutluyum. En önemlisi bu ... Sabah erken gözlerimi açsam Leventtin kucağında olduğumu hissettim. Ona yatakta çok sarılıp dudağından öptüm. Gülümsep gözlerin açtı. " Seni çok seviyorum hayatım. Benimle evlenir misin canım Süreyyam" - dedi. Bunu hiç beklememişim. Ağzımdı açıp ona bakıp durdum. Cevap beklediğini söyledi. Gözlerine bakıp " Ben senden bu evlenme teklifini hiç beklememişim. Hayır , seninle evlenmicem demicem tabi . Ben de seni seviyorum. Evet,evet "-dedim. İ da bana korktuğunu söyledi. Kandırdım. O da inanmaya başlamış. Ben bugün dünyanın en mutlu kadınıyım .En güçlü ,kibar erkektin karı olucam. Hemde sevdiğim adamın. Dudağımdan öptü bir azda geliceğinu söyledi. Hiç bir yere gitme dedi. Ben de hazırlandım. Saçlarımı düzelttim . Makyaj yaptım. Sevgilim her zaman bana makyajsız güzel olduğumu söylüyor. Ama bugün bizim için çok önemli gün. Elbisem yoktu. Zelihaya en sevdiğim elbisemdi gönder dedim. O da göndermiş. Levent siyah ve mavi renklerini seviyor. Bu en sevdiğimi o da seviyor. Onu giyiyim dedim. Hazır oldum. Mutfaka gidip bir şeyleri yaptım. Sevgilimin en seven yemeğini hazırladım. Levent arkamdan nasıl girip sarıldığını bilmemişim. Elbiseme su döküldü. Ama bu Levent için önemli değildi. Ben elbisemdi değiştirmek için odaya gittim. Ben çıkan zamana kadar o yemek hazırlamış. Güzel bir kahvaltı yaptık. Bir anda Levent yanıma geldi diz çöktü ve beni istedi . Ben de tamam dedim. O da elime yüzük taktı. Sonra dans ettik . kapıyı biri çaldı. Levent açmaya gitti. Babası gelmiş. Bana bakıp çok sinirlendi,kötü gözleriyle bana baktı. O beni değil benim elimdeki yüzükke bakmış. Bir anda elimdeki yüzüktü seç dedi. Levent benim elimi tutup "Yüzüktü seçmiyor. Çünkü biz evleniyoruz . Ben Süreyyayı çok seviyorum ve bize hiç kimse karşı duramaz. Eğer sen bunu kabul edersen baba sana iyi olur." -diye söyledi Ember bey sinirlenip gitti.Ben tabi hiç bir şey anlayamadım. Leventten niye öyle dedi diye sorsam kahvaltı yapalım sonra ben sana her şeyi anlatıcam dedi. Kahvaltı yaptıktan sonra sevgilim onun seven yerine elimi tutup getirdi.Orada her şeyi anlatmaya başladı.Çok üzülen gözlerini gördüm. --- Süreyya beni babam hiç sevmedi yan bizi annemi ,anlamı,beni. Hep parayı sevdi,zenginliktir sevdi. Annem babamla evlendikten önce çok mutlu olmuş. Zengin bir ailenin yanlız çocuğuymuş. Babam anneme parası için evlenmiş. Annem neden öldü biliyor musun. Bu hayatın karanlığından, babamın yaptıklarınan bıktığından öldü. O öldüğünde ben Amerikadaydım. Orda çalışıp okuyordum. Sana taktiğim yüzük annenin en seven yüzüğü. Gelin almak çok istedi. Ama bu günleri görmesten hayattan gitti. Avlama yüzüğü kaldırmış. Ablam da gitti. Onu da kaybettim. O da gerçek hayata gittiğinde ben Yoktum yanında. O kocasının arkasından öldü. Çok sıkılmış. Ona yardım edemedim. Babam genç bir kıza evlendi . Ona bu yüzüğü takmış eline. Nasıl yapar yaa. Şimdi de sevmiyor. Ben çok mutsuzum. Ama sen yanImdayken çok mutluyum. Sen bana nefes veriyorsun . Bırakma beni. Ve bu yüzüğü hic kim seye verme.- dedi . Ona sarılıp ağlap tamam dedim.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.