ID работы: 13345134

Начать всё заново

MAMAMOO, TWICE, BlackPink, (G)I-DLE, ITZY, aespa (æspa), NMIXX (кроссовер)
Джен
G
В процессе
12
Размер:
планируется Макси, написано 139 страниц, 69 частей
Описание:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Запрещено в любом виде
Поделиться:
Награды от читателей:
12 Нравится 16 Отзывы 14 В сборник Скачать

36. распределение партий.

Настройки текста

TWICE - Cry For Me (Цзыюй, Чэрён, Хэвон)

verse 1: Tzuyu, Haewon I know Gochyeo sseul gachido eopdan geol Hajiman geunyeowa dalli nan neol Swipge nwajul mami eopgeodeun (Never let go) You don't know me L-O-V-E or hatred Ibyeol daesin nan sunjinhan misoman Oneuldo ne pume angillae, oh pre - chorus: Chaeryeong, Haewon, Tzuyu Amugeotdo moreuneun cheok Baby no more real love Neoui gyeote isseojulge Majimagen break your heart Bad boy, bad boy Yeah, you really make me a mad girl, mad girl Whoa oh oh chorus: Haewon, Chaeryeong, Tzuyu I want you to cry, cry for me Naega ureotdeon geotcheoreom cry for me Make your rain fall, cry for me But again Jogeumssik jogeumssik tto ppajyeoga Sarange nae gyeolsimi tto muneojyeoga Yongseohal pinggyereul mandeureoga I want you to, I want you to, I want you to cry for me Mmm verse 2: Tzuyu, Chaeryeong, Haewon I don’t know neoran nom Miwojil jul moreugo Chingudeulhanten tto neoreul gamssajuneun jung (Ooh; Yah yah, yah yah) Baboga dwaebeoryeotgun (Yah yah, yah yah; Mmm, yeah) Ooh, neo wae jakku nareul bomyeo utneunde Ttak han beonui nunmurimyeon doeneunde (Ooh) Cry for me, let me please forgive you, oh (Yeah yeah) pre - chorus: Haewon, Tzuyu, Chaeryeong Amugeotdo moreuneun cheok Baby just like real love (Real love) Majimak gihweya eoseo Boyeojwobwa your true love (Your true love) Bad boy, bad boy Yeah, you really make me a sad girl, sad girl (Sad girl, sad girl) Whoa oh oh chorus: Tzuyu, Haewon, Chaeryeong I want you to cry, cry for me (Me) Naega ureotdeon geotcheoreom cry for me Make your rain fall, cry for me But again (Me, yeah) Jogeumssik jogeumssik tto ppajyeoga (Oh) Sarange nae gyeolsimi tto muneojyeoga (Oh) Yongseohal pinggyereul mandeureoga (Oh) I want you to, I want you to, I want you to cry for me bridge: Haewon, Tzuyu, Chaeryeong Sarangiran ge Neomu hokdokhae Miun maeumdo Da nogabeorige hae Tto dasi wonhae (Oh) Neol nae gyeote yeah, yeah, yeah (Oh) I want you to cry, cry for me Neo yeongirado hae ppalli cry for me Make your rain fall Fall and fall now, yeah chorus: Chaeryeong, Tzuyu, Haewon I want you to cry, cry for me (Me) Naega ureotdeon geotcheoreom cry for me (Cry for me) Make your rain fall, cry for me But again (Me) Jogeumssik jogeumssik tto ppajyeoga Sarange nae gyeolsimi tto muneojyeoga (Muneojyeoga) Yongseohal pinggyereul mandeureoga (Mandeureoga) I want you to, I want you to, I want you to die for me (For me)
Примечания:
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.