ID работы: 14371840

Звездные судьбы от встречи до бескрайнего приключения

Гет
NC-17
Заморожен
5
автор
Пэйринг и персонажи:
Размер:
43 страницы, 17 частей
Описание:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
5 Нравится 16 Отзывы 0 В сборник Скачать

Прибуття на ''Ломачок''

Настройки текста
Примечания:
Оскільки Ретчет був Галактичним рейнджером і механіком, його визначили у військовий корпус як механік. Ретчет вже цілий тиждень слугує у цьому корпусі. В нього з'явились товариші та своя кімната. На брифінгу йому сказали, що ось-ось він вирушить на завдання, і йому слід готуватися до нього. Все б нічого, але тут з'являється вона. Це була Рівет, сказати що Ретчет здивувався це нічого сказати. Коли вона побачила його, вона одразу підійшла до нього. І поміж ними розв'язалася розмова; -Привіт Ретч, як у тебе справи? -Привіт, у мене-все добре, от друзів собі нових знайшов, хочеш я тебе познайомлю? -Ні спасибі, давай пізніше. -Добре без проблем -А як ти сюди вступив? -Через нависаючу загрозу мені дали листівку, де можна добровільно вступити до їхніх лав. -Ну воно в принципі не дивно. Ти: механік, рейнджер, рятівник двох всесвітів і нині військовий механік, ти прямий хлопець мрії. -А ти дівчина мрії, теж рятівник двох всесвітів та теж військовий. І вони посміялися, але що Ретчет, що Рівет розуміли, що це був підкат. Потім вони ще поспілкувалися якийсь час і розійшлися по кімнатах. Ретчет підвівся вранці і пішов до зали готуватися до завдання. Він зробив вправу на біцепс і прес потім він бігав на біговій доріжці. Після цього він пішов до себе до кімнати і прийняв душ. Після цього він пішов на стрільбище, де тренувався стріляти з нових зброї, і йому це вдавалося. Увечері того ж дня він пішов до майстерні, де створив автоматичну аптечку, і пішов спати. Рівет теж готувалась. Але перед тим як вступити у військовий корпус у неї був вибір: піти на місток або у військовий корпус, спочатку вона хотіла піти на місток, але коли вона дізналася, що у військовому корпусі служив ломбакс, вона відразу ж пішла туди. Вона одразу здогадалася що це Ретчет. Її серце помітно почастішало від хвилювання. Через всі ці пригоди та розставання вони знову зустрінуться. Ретчет зустрів друзів у кафетерії військової бази. -Гей, Ретчет, привіт. З усмішкою сказав старший механік, на ім'я Кайл -Привіт, Ретч! Сказали: Лукас та Ернст. Ретчет відчував, як теплий вітер дружби розноситься повітрям. Він приєднався до них за столом, і почалася жива розмова. - Ти нам так і не до розповів про свої пригоди. Заявив Лукас - Добре зараз доповім. Ретчет і Рівет поступово освоювали у своїх нових ролях у військовому корпусі. Для Ретчета щодня був сповнений нових технологічних викликів та тактичних рішень. Він освоював нові навички та технології, підтримуючи свою репутацію вправного механіка. З іншого боку, Рівет знаходила своє місце у лавах військових, стаючи не лише експертом зі стратегії, а й підтримуючи дух своїх соратників. Вона стикалася з викликами, які вимагали не лише сили, а й уміння ухвалювати стратегічні рішення у складних ситуаціях.
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.