ID работы: 13507249

Ми вернем тебя...І все станет на круги своя

Смешанная
NC-17
В процессе
0
автор
Размер:
планируется Макси, написана 1 страница, 1 часть
Описание:
Примечания:
Публикация на других ресурсах:
Уточнять у автора / переводчика
Поделиться:
Награды от читателей:
0 Нравится 1 Отзывы 0 В сборник Скачать

Часть 1: Начало

Настройки текста
В очередной раз Монстракс і Джестро отримали поражение а лицарі перемогу.Злиє,раздражонниє ачередним поражениєм наші злодії відступають уже не з таким великим військом що було в них спочатку. Їдучи в темному лісі в повній тишені. Джестро задумався. Що вони роблять не так? Через що кожен їхній план закінчується провалом? Цього шут не міг зрозуміти.І от спустя 2 часа блукання по лісу вони знаходять місце для свого табору.Розклавшись, всі почали робити що хотіли. Монстракс почав розповідати новий план для нового нападєния, а Джестро майже його не слухав. Монстракс:Ей ти мене хоть слухаєш? Джестро:А? да-да слухаю. Монстракс:І що я говорив? Джестро:Ееееее...ну...Ех ладно я тебе не слухав. Монстракс:І так завжди, коли я говорю, якийсь план ти ніколи мене не слухаєш! Джестро:Та слухаю тебе слухаю! Просто задовбало уже.Кожен твій план закінчується провалом.Щоб ми не робили завжди все йде через сраку! Монстракс:Тут з тобою не поспориш.І що ти пропонуєш? Джестро:Одби у нас тоже була Некзо сила, яка допомогла б нам хотя б раз перемогти лицарів або в нас появився досить сильний союзник, який допоміг би нам. Монстракс:Нє-нє-нє, знову Некзо силу ми робити не будемо! Ти пам'ятаєш що було минулого разу? Джестро:Помню-помню. Монстракс:А знаєш може в нас і буде новий союзник. Із злобною посмішкою сказав Некромант. Джестро:Ачередной монстир? Монстракс:Ні Джестро:А хто тоді? Монстракс:Лицар. Джестро:Лицар!? Монстракс:Да.Я знаю рецепт одного зілля, який точно зможе нам допомогти або ні, тут як повезе. Джестро:Круто!Коли почнемо робити зілля? Монстракс:Завтра.Цей рецепт досить старий.Мені треба час щоб згадати місце знаходження інгредієнтів, а заварка зілля адельний номер. Джестро:Харашо-харашо.Немогу дочекатися наступного дня. Сказав шут і пішов спати. Завтра має бути важливий день,який він не хотів пропустити.
Примечания:
Права на все произведения, опубликованные на сайте, принадлежат авторам произведений. Администрация не несет ответственности за содержание работ.